Werken aan jezelf, kom kickboxen bijBoxing Boldy


  • Totale kickbox-workout

    Alles gebaseerd op explosief trainen. Kracht, spieren versterkten en aan de conditie werken.

  • Voor iedereen

    Het maakt niet uit of je jong, oud, dik of dun bent. Of je sportief bent of nog geen conditie hebt.

  • Motivatie

    Het enthousiasme van de groep, de trainer en een goede en professionele begeleiding werkt aanstekelijk en dat is een motivatie voor iedereen.


Jeugd, kom in bewegingkickboxen jeugdIn deze tijd waarin het probleem van overgewicht, obesitas steeds groter wordt, waarin we zien dat bepaalde groepen niet zo makkelijk integreren of dingen met elkaar gaan doen, kan sport een belangrijk en laagdrempelig middel zijn om de jeugd perspectief te bieden. De belangrijkste uitdaging is om de jeugd te laten bewegen.
Boxing Boldy geeft kickboxen voor de Jeugd.
Voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 13 jaar.
Deze lessen worden gegeven door onze instructeur Leon Pijnenburg, gediplomeerd kickbokstrainer
en docent agressieregulatie en weerbaarheidstraining.
Er wordt tijdens de lessen onder andere gewerkt aan zelfvertrouwen, discipline, doorzettingsvermogen en omgaan met angsten.
Tijdens de training worden alle vaardigheden van het kickboksen aangeleerd op een laagdrempelige en leuke manier.
Plezier hebben met elkaar in een veilige omgeving staat tijdens onze lessen centraal.

Wat je nodig hebt om mee te doen
We sporten binnen, dus zorg voor goed en schoon sportschoeisel. Daarnaast makkelijke sportkleding en een gevulde bidon.
Tijdens de eerste maand kan er gebruik gemaakt worden van onze bokshandschoenen en scheenbeschermers. Hierna dienen deze zelf aangeschaft te worden.

Locatie en lestijden
De jeugdtraining wordt gegeven bij Flash Gym, Gruttostraat 11 in Den Bosch!
Woensdagmiddag van 15.30 uur tot 16.30 uur.
Donderdagavond van 18:45 uur tot 19:45 uur.

De kosten
Wij werken met strippenkaarten zonder inschrijfgeld en/of opzegtermijn.
Een strippenkaart van 10 lessen kickboxen voor de jeugd kost € 60,- en blijft na aankoop 6 maanden geldig.
Bij interesse kun je op de website een afspraak maken voor een gratis proefles of je kunt direct contact opnemen met de trainer op nummer 06-38339433


Jeugdfonds Sport & Cultuur

Boxing Boldy werkt samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur want ieder kind heeft het recht om te sporten.
Maar niet iedereen heeft de financiële middelen om de contributie te betalen.
Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage door het Jeugdfonds Sport & Cultuur.
De kosten worden voor een groot deel vergoed vanuit het fonds.
Dat bedrag is maximaal € 225,- voor 12 maanden.
Als het bedrag niet toereikend is om de jaarlijkse contributie te dekken, dan wordt de rest aangevuld door Boxing Boldy.
Deze bijdrage is beschikbaar voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar.

In 's-Hertogenbosch kan de bijdrage vanuit het Jeugdfonds Sport & Cultuur worden aangevraagd via shertogenbosch@jeugdfondssportencultuur.nl

Klik hier voor meer informatie over de samenwerking tussen Jeugdfonds Sport & Cultuur en Boxing Boldy.Klik op onderstaande knop voor meer informatie.


Meer info

wil je een gezond lichaam en een goede conditie?kickboxen volwassenenBoxing Boldy geeft een totale kickbox-workout die is afgeleid van het traditioneel boksen. Je leert de basisstoten en trappen eigen te maken, die je vervolgens gaat gebruiken tijdens de slagenwisselingen op elkaars handschoenen en pads. Tussen de slagenwisselingen, zoals hoeken, directe stoten en de zogenaamde uppercuts (opstoten), worden er allerlei oefeningen uitgevoerd die bij deze sport passen.
Te denken valt aan push ups, squats, crunches, jumping Jacks, sprinting exercises, high- en lowkicks etc. Alles gebaseerd op explosief trainen. Kracht, spieren versterken en aan de conditie werken, wisselen elkaar in een snel tempo af.
Naast werken aan je weerbaarheid, uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en je karakter is het vooral “fun”. Het enthousiasme van de groep en de trainer werkt aanstekelijk en dat is een motivatie voor iedereen. Er is goede en professionele begeleiding door Leon Pijnenburg, een ervaren, gedreven en enthousiaste kickboksinstructeur.

Wie er mee kan doen
Boxing Boldy is er voor iedereen vanaf 12 jaar. Het maakt niet uit of je jong, oud, dik of dun bent. Of je sportief bent of nog geen conditie hebt. Alle oefeningen worden op beginnend, gevorderd en vergevorderd niveau gebracht, zodat ze voor iedereen uitvoerbaar zijn. Ook erg leuk om als ouder met je kind te doen.

Wat je nodig hebt om mee te doen
Kickboksen bij Boxing Boldy in Den Bosch We sporten binnen, dus zorg voor goed en schoon sportschoeisel. Daarnaast makkelijke sportkleding en een gevulde bidon. Maar er is meer! Vooral enthousiasme, doorzettingsvermogen, humor, gezelligheid en saamhorigheid zijn de belangrijkste ingrediënten die je meeneemt naar de training. Tijdens de eerste maand kan er gebruik gemaakt worden van onze bokshandschoenen en scheenbeschermers. Hierna dient u deze zelf aan te schaffen.


Klik op onderstaande knop voor meer informatie.Meer info

Teambuilding? Sportdag? Kinderfeestje?Organiseer een BoksclinicBent u op zoek naar een leuke, sportieve activiteit voor een groep mensen dan is het leuk om een boksclinic te organiseren. Deze clinic wordt afgestemd op de bewuste groep en is dus geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Dit kan bijvoorbeeld op een sportdag of in het kader van teambuilding georganiseerd worden. U kunt onze trainer inclusief materiaal inhuren voor een nader te bepalen tijdsduur variërend van een uur tot een hele dag.

De kosten
De prijs van een boksclinic is afhankelijk van verschillende factoren en zal bepaald worden nadat alle wensen bekend zijn. U kunt uw verzoek per mail kenbaar maken en dan zal onze boksinstructeur/bootcamptrainer Leon Pijnenburg telefonisch contact met u opnemen.


Klik op onderstaande knop voor meer informatie.Meer info

SportroosterBoxing Boldy


10:00 - 11:15 Harleon we Fight Parkinson Leon
11:30 - 12:45 Harleon we Fight Parkinson Leon
19:00 - 20:00 Kickboks Fit (zonder fysiek contact) Leon
20:00 - 21:00 Boksen Leon
11:00 - 12:15 NAH Boksen Leon
19:30 - 20:30 Kickboksen en boksen Leon
10:00 - 11:15 Harleon we Fight Parkinson Leon
11:30 - 12:45 Harleon we Fight Parkinson Leon
19:30 - 20:30 Punch Eleven (zonder fysiek contact) / Bokszak Leon
11:00 - 12:15 Harleon we Fight Parkinson Leon
18:45 - 19:45 Kickboksen jeugd Edwin, Leon
19:45 - 20:45 Kickboksen Leon
19:00 - 20:00 Kickboksen zonder sparren Melanie

Stel je doel en start nu

Boxing Boldy is er voor iedereen vanaf 12 jaar. Het maakt niet uit of je jong, oud, dik of dun bent en of je sportief bent of nog geen conditie hebt. Alle oefeningen worden op beginnend, gevorderd en vergevorderd niveau gebracht, zodat ze voor iedereen uitvoerbaar zijn.

Klik op onderstaande knop voor meer informatie en JOIN US!

JOIN US!